nara-vard

Region Östergötland

Nära vård

Om webbplatsen

Naravard.regionostergotland.se riktar sig till dig som är vårdgivare och dig som samarbetar om vård med Region Östergötland, exempelvis kommuner, myndigheter, universitetet, organisationer, beställare och företag. Webbplatsen drivs i samarbete med länets 13 kommuner i syfte att ställa om vården i länet till en mer Nära vård.

Hitta rätt

Huvudingångarna på webbplatsen ska hjälpa dig att hitta rätt. Det finns sex huvudingångar; Om Nära vård, Visuell målbild, Projekt och aktiviteter, Informationsmaterial, Samverkan och Kontakt.

Du kan också använda sökfunktionen, eller navigera med den utfällningsbara menyn som du aktiverar genom att klicka på ordet Meny.

Ovanför huvudingångarna finns hjälpfunktioner för att bland annat översätta texter till annat språk, med hjälp av "Translate", eller för att få sidan uppläst med hjälp av "Lyssna".

I sidfoten finns länkar till populära sidor samlade.

Standarder

Vår ambition är att göra webbplatsen så tillgänglig som möjligt för alla. Webbplatsen är utvecklad och förvaltas i enlighet med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service och följer de riktlinjer och standarder som rekommenderas av W3C.

Webbplatsen är byggd i så kallad responsiv webbdesign. Det innebär att webbplatsens utseende anpassas efter den skärm som du använder. Det kan vara smarta telefoner, surfplattor eller datorer.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt rekommenderas att du använder en modern webbläsare som följer vedertagna webbstandarder och har javascript aktiverat.

Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning. Webbplatsens grundfunktioner fungerar även utan javascript.

Personuppgifter

Region Östergötland behöver i vissa fall behandla personuppgifter om dig när du har kontakt med regionen. Hur dina personuppgifter behandlas beror på i vilket sammanhang du kommer i kontakt med Region Östergötland.

Läs mer på sidan Så behandlar vi personuppgifter Länk till annan webbplats.

Tyck till om webbplatsen

Region Östergötland jobbar kontinuerligt med förbättringar av webbplatsen och vill gärna veta vad du tycker.

Kontakta oss här

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Region Östegötlands logotyp

Nära vård i Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

E-post: region@regionostergotland.se